Eladás Hotel, Lençóis, Bahia, Brazília, Estrada de Palmeiras a Capão km17

Eladás - Cod. 43685

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 2

Merüljön el a nyugalom szentélyében, a brazíliai Chapada Diamantina Nemzeti Park lélegzetelállító természeti szépsége közepette. Üdvözöljük a Hotel Castelar da Alvorada-ban
Képzeljen el egy nyugodt és wellness életstílust a nemzeti park buja őshonos erdejében. A kvarckristályokban gazdag talajra épült és helyi forrásból származó anyagokból, például az ikonikus rózsa ardoise kőből készült szálloda tökéletesen harmonizál természetes környezetével. A francia tulajdonos olyan építészetet választott, amely az időtlen elegancia és báj érzését sugározza, követve a szent geometria arányait, amelyek elősegítik a harmóniát és a lelki békét.
Akár a nyüzsgő városi élet elől, akár egy kalandokkal teli kiruccanásra, akár önmagukkal való újbóli kapcsolatteremtésre vágynak az emberek, ez az idilli menedék minden igényt kielégít, és egész évben állandó látogatóáramlást vonz. Stratégiai elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít számos természeti csodához, beleértve a fenséges Fumaça és Riachinho vízeséseket, így végtelen lehetőségeket kínál a felfedezésre és a kalandra. A Castelar da Alvorada mindössze 8 perces autóútra található a bájos Caeté-Açu várostól, így a szálloda könnyen megközelíthető, miközben kellően távol marad a városi zajtól és nyüzsgéstől.
Az Alvorada ügyfélköre főleg párokból, családokból és csoportos foglalásokból áll. Sokan a Castelar da Alvoradát választják lelkigyakorlatok, konferenciák és oktatási vagy szakmai tanfolyamok szervezésére.
A szálloda különböző szobakategóriákkal rendelkezik, hogy jobban kiszolgálja a legkülönbözőbb ügyfélszegmenseket: 2 luxuslakosztály, 5 standard kétágyas szoba, 1 superior faház, 5 családi faház, 2 kollégium és egy kemping. Minden szobának megvan a maga varázsa, és minden részlete kifejezi azt a szeretetteljes gondoskodást, amellyel a szálloda épült.
Az eladó ingatlan magában foglal 4 hektár földterületet, a kastélyt, 6 önálló faházat, 1 pavilont 3 apartmannal, 2 különálló kollégiumot (összesen 15 hálószobával), egy hatalmas kemping területet külön konyhával és WC-vel, gyógyfürdő-kezelő és masszázs faházat, úszást. medence, mexikói szauna, nagy szabadon álló nyolcszögletű csarnok, hangár/edénytároló, mosókonyha, saját parkoló és tágas kert.
Az uszoda többfunkciós, 18 m-es úszósávval, játszósarokkal a gyerekeknek és vízi fizioterápiás részleggel. A medence teraszáról egész nap napfény van, és közvetlen kilátás nyílik a Chapada Diamantina leghíresebb hegyeire.
Alvorada gyönyörű, őshonos és egzotikus növényvilággal, játszótérrel és festői piknikezőhelyekkel díszített kertje idilli környezetet kínál pihentető sétákhoz, egy pillanatra a magányra vagy a szeretteivel való összejövetelre.  
A 100 nm-es nyolcszögletű, szakrális geometriára épülő terem meditációnak, test-lelki gyakorlatoknak és konferenciáknak szentelt szentély. Több mint 20 éve számos rendezvény és elvonulás magja volt.
A Hotel Castelar da Alvorada megalapozott hírnevével és bizonyított sikertörténetével ritka lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy virágzó üzletet szerezzenek, amely nagy növekedési potenciállal rendelkezik. Az ingatlan és az üzlet egyetlen természetes személy tulajdonában van. A teljes dokumentációt a brazil hatóságok legalizálták és jóváhagyták, ezzel biztosítva az új tulajdonosok zökkenőmentes átmenetét.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB