Eladás Ház, Saquarema, Rio de Janeiro, Brazília, Near Downtown

Eladás - Cod. 27056

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1.14 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

4 Suites Otthon belvároshoz közel található a Nagy Föld (12.300 négyzetláb.)

Könnyű hozzáférés az OLIMPIAI 2016 - közelében található egy autópálya, Rio De Janeiro város és BUZIOS.

A TULAJDON:
Ház aszfaltozott utcájában Bacaxá környéken. Található a főutcán, a síkság mérő 12.300 négyzetláb (kb 1.130 négyzetméter). Nagy kivitelben, bútorozott, új készülékek. Minden lineáris, nincs lépéseket. 4200 négyzetméternyi alapterületen. Melegvíz minden fürdőszoba, konyha és mosoda. Solar vízmelegítő ezer liter - 5 kétágyas napelemek melegebb vizet felhős napokon. Álmennyezet gipsz és porcelán emeleten. Garázs 5 autó automata kapu. Nagy ház, 4 lakosztállyal rendelkezik. 3 lakosztály séta szekrény, nagy nappali, fedett fürdő, külső fürdőszoba, mosókonyha, erkélyek elöl és hátul. Ínyenc konyha kamrával, egyedi bútorok, főzőlap, páraelszívó, 3 tartályok, csőszerű gáz- és gránit munkalapok. Minden szoba mennyezeti ventilátor, fő lakosztály king-size ággyal. Udvar gyümölcsfákkal mint a citrom, narancs, füge és jabuticaba. A fürdőszobákban a lakosztályok, hogy kész, hideg és meleg vízvezeték már telepítve van. Kifogástalan dokumentáció kész azonnali átadását. Vételár USD 245.000. Land a hátsó fákkal, fatüzelésű kemencében és a fa tűzhely, rusztikus grillezési, kennel, kevés teret eszközök, leveles gyümölcsfák, mint például jamelão és Ingá nyújtó Árnyékos, fiatal gyümölcsfák mint a mangó, csillag gyümölcs, kesudió, avokádó, jabuticaba, cseresznye, cukornád, áfonya és narancs.

ELHELYEZKEDÉS:
A ház közelében található iskolák, bankok, bevásárlóközpontok, buszmegálló és üzletek. Könnyű hozzáférés a Rio de Janeiro. Mindössze 4 mérföldre Saquarema Beach, 45 perc Cabo Frio repülőtérről származó, 55 percre a Buzios, 01:30 óra Rio de Janeiro nemzetközi repülőtér, 01:40 Olympic Games és 02:00 Rock in Rio.

A SZOMSZÉDSÁG:
Bacaxá a kereskedelmi központ Saquarema. A lakók nem nyaraló, amely biztonságot nyújt és létesítmények nap mint nap. Biztosan egész évben. Csak egy fél mérföldre van a városközponttól, de nagyon csendes. Aludni az ablakok nyitva, és hallja a madarak énekét a nap folyamán, nincs zaj. Semmi gond.

A VÁROS:
Saquarema a főváros szörfözés, kevesebb, mint két óra Rio! A város fő képeslap a templom Miasszonyunk Názáretbe. A templom indult, mint egy kis kápolna 1662-ben egy hatalmas szikla a tenger felett. Ban fejezték be a jelenlegi formájában 1837-ben.
Saquarema gyönyörű strandok, jó néhány bárok, kioszkok és éttermek, sok a tengeri ételekre szakosodott. Horgászat fontos a helyi gazdaság. A közel 90.000 lakosú város megnyitja a fegyvert, hogy megkapja a brazil és a nemzetközi látogatók.
Szennyező iparágak vannak tiltva ebben a városban. Vize tiszta és a nagy lagúna számos halfaj és a rák. Mellett a gyönyörű tengerparton, Saquarema egy vidéki terület esőerdő borította dombok és hegyek, vízesések, tavak, és értékes példákat trópusi növény- és állatvilág.
2001 óta ez a szörfözés paradicsoma is a föld a röplabda. Saquarema megtalálja a brazil számú Röplabda Fejlesztési Központ által koordinált, a brazil Röplabda Szövetség.
Ez az, ahol minden a brazil nemzeti röplabda csapat képzés. A tenger és a lagúna, a Volley Központ százezer négyzetméter biztosítja az összes szükséges infrastruktúra képzése sportolók.

Saquarema egy nagyszerű hely, ahol élnek, vagy befektetni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB