Eladás Ház, angra dois reis, Rio de Janeiro, Brazília, Ilha grande vila do Abraão

Eladás - Cod. 41985

  • Tipus: Ház
  • Terület: 155 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

A CasaVistmar egy rusztikus stílusú ház, gyönyörű kilátással a tengerre és a hegyekre, a buja természet közepette. A trópusi kert megvilágított, tele broméliákkal, pálmafákkal és számos fával, amelyek garantálják a magánéletet és az egyedülálló élményt.
Kiváló befektetési lehetőség garantált megtérüléssel a 2008 óta működő szezonális bérletek révén. A CasaVistamar néven ismert ház több mint 170 észrevételt kapott elégedett ügyfelektől. Nagyon könnyen bérelhető főszezonban, középszezonban és utószezonban akár 11 fő részére, jó megtérülést biztosítva a befektetésnek. Szintén nagyszerű élni és élvezni első vagy második otthonaként teljesen berendezett, és élvezni ezt a trópusi paradicsomot.

Felső szint:
Egyszerűségében elegáns, de nem egyszerű. A ház tervezésénél a tengerpartra helyezték a hangsúlyt, de a modern élet kényelmével és a városi életben keresett kifinomult esztétikával. A ház belső terében nyitott nappali, étkező és konyha található. Kis szervizterülettel rendelkezik. Síkképernyős TV Sky, Wifi az egész házban és teljesen felszerelt konyha. Teljesen bútorozottan kerül kiszállításra.
Könnyű égetett cementpadló és korrózióálló alumínium ablakok mozgatható szúnyoghálóval.
Két lakosztállyal rendelkezik légkondicionálóval. A főlakosztályban egy queen méretű ágy, tolózuhanyzós üvegajtós fürdőszoba, kis gardrób és saját erkély található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre. A másik lakosztály erdőre néző kilátással, tolózuhanyzós üvegajtós fürdőszobával, franciaággyal, két emeletes ággyal vagy két egyszemélyes ággyal felszerelhető.
Ezen az emeleten két erkély is található, kilátással a tengerre és a hegyekre, asztalokkal, székekkel és függőágyakkal díszítve, így élvezheti a friss levegőt és a madarak énekét.


Alsó emelet:
A lakáshoz 2 hálószoba tartozik. A fő hálószobában egy queen-size ágy, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, légkondicionálás, az alsó kertre néző üvegfal és egy nagyszerű munkapad található otthoni iroda számára. A második hálószobában egy többfunkciós, magas egyszemélyes ágy található, kétajtós szekrénnyel, polcokkal és alatta egy íróasztallal. Üvegajtós zuhanyzós fürdőszoba és kis felszerelt konyha található. Ennek a lakásnak a bejárata független, és hasznos lehet gondnok háznak vagy kiegészítő szezonális bérbeadásnak egy gyermekes pár számára.


A ház a falu jobb oldalán található, két perc sétára a fő strandtól, és közel a hangulatos Praia da Julia és Praia da Bica strandokhoz.
Kiváló elhelyezkedés, mivel tíz percre van a Vila do Abraão mólótól, és egy csendes, fákkal szegélyezett utcában található. A ház távolságot és csendet kínál, hogy távol legyen a központ zajától.
A természettel körülvéve meditálhat és megtalálhatja a középpontját. Igazi oázis a léleknek. Ha pedig bulizni szeretne, számos lehetőség közül választhat.

Beépített terület: 150 m², rusztikus és természetes elemekkel.
Telek: 511 m²
Építési év: 2006

A dokumentáció rendben van - ugyanezt a vevővel elemezzük a vásárlás előtt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB