Eladás Építési telek, Fortaleza, Ceará, Brazília, The Coral Resort

Eladás - Cod. 37945

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 450 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Villa telek eladó a Coral fejlesztésében - Ceara, Brazília.
Méret: 450 m2.
Ár: 50 000 USD (neg,)

A lenyűgöző természetes lagúna és az Atlanti-óceán meleg vizei között fekvő Coral a brazil észak-keleti partvidéken élő luxus üdülőhely bemutatója. A Coral idilli természeti paradicsom lesz, amely a jólét és a nyugalom életmódjának megteremtésére irányul.

A Coral a Praia Guajiru-ban, a Trairiban található, egy tiszta paradicsom, egy millió négyzetméternyi gyönyörű homokdűnékkel, gyönyörű strandokkal, hűvös édesvízi patakokkal, természetes lagúnákkal és trópusi kókusz- és pálmaültetvényekkel. Az üdülőhely teljes mértékben szinergiában van a természeti környezetével.

A Coral egy ötcsillagos üdülőhely, amely idilli paradicsomot biztosít a lakosoknak és a nyaralóknak egyaránt. Úgy tervezték, hogy hozzon létre egy közösségi falusi érzést a luxus szállások mellett, gyönyörű környezetben, és rengeteg kényelmet kínál. A helyszíni létesítmények úgy vannak kialakítva, hogy szórakoztassanak, szórakoztassanak, pihenjenek és felvidítsanak.

A 24 órás portaszolgálat és a teljes concierge-szolgáltatás széleskörű szolgáltatásokat kínál, mint például a repülőtéri transzferek, autókölcsönzők, hajókirándulások, sportolási lehetőségek, kirándulások és egyéb látnivalók.

A helyszíni kiskereskedelmi kényelem a helyszíni élet könnyűvé tételét és a közösségi környezet támogatását szolgálja, hogy élvezze a szomszédait, barátait és családját. A kiskereskedelmi kényelem friss helyi termékeket és lényegeket biztosít, míg a pékség és a kávé sarok egy társadalmi találkozóhelyet biztosít. A Wifi az egész üdülőhelyen elérhető lesz.

A Coral üdülőhely öt közösségre oszlik, amelyek mindegyike kihasználja saját egyedülálló táját, terepét, látványát és kényelmi szolgáltatásait. Az exkluzív ingatlanok közé tartoznak a tengerparti privát villák, az Atlanti-óceánra néző apartmanok, a trópusi ültetvények magányos lakóházai, a magas fekvésű ingatlanok, amelyek kilátást nyújtanak a mérföld körül, és az apartmanok a természetes lagúna érintetlen szépségére néznek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB