Eladás Építési telek, litorale, Ceará, Brazília, Brazil, Ceará, Itarema, Almofala

Eladás - Cod. 41813

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 15000 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: Terra

FIRST LINE STRAND - PANORÁMÁS!!!

A terület 100 méteres tengerpartja egy 10 méter magas dűne mentén alakult ki, amely a legmagasabb a környéken, amely kiváltságos, lélegzetelállító kilátást nyújt. A mintegy 15oooMq területet kerítés határolja, kaktuszok és egyéb növények védik.
A telken egy 70m2-es ház, villany és vízkivételre alkalmas kút található; további különlegessége, hogy egy kimeríthetetlen ivóvízforráson található, amellyel a 100 kókuszpálmát, valamint zöldségeket, dísznövényeket és különféle gyümölcsnövényeket (caju, papaya, lime , acerola, passiógyümölcs) öntözik. banán, noni, avokádó, guanabana). A bejárat egy fenséges, 125 méter hosszú és 10 méter széles folyosóból áll, a szélein szintén növények kísérik. A dokumentáció teljesen rendben van.

Almofala Ceará államban, egy nemzetközi kitesurfing paradicsomban található, 13 km-re Ilha do Guajirùtól, 40 km-re az új nemzetközi repülőtértől, 70 km-re Jericoacoarától. Az ősi indiai falu bensőséges kapcsolatot tart fenn a természettel; Ugyanazon a strandon, néhány méterre a szárazföldtől található a Projeto Tamar (http://www.tamar.org.br/index.php) központja, amely a tengeri teknősök védelmével foglalkozik, és a csodálatos tájat az Aracati-Mirim folyó torkolata.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB