Eladás Építési telek, Fortaleza, Ceará, Brazília, The Coral Resort

Eladás - Cod. 37261

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 450 m²
  • Szobák száma: 2-3
  • Emelet: 1-2

Villa telek eladó Rio das Palmeiras - A Coral közvetlenül a tulajdonos.
Telek: # 1305 (megjelölt a terven).
Mérete: 450 m2.
Ár: 45,000 USD.
A lenyűgöző természetes lagúna és az Atlanti-óceán melegvizei között elhelyezkedő The Coral a brazil északkeleti partvidékén élő luxus üdülőhely. A Coral egy idilli természeti paradicsom lesz, melynek célja a jólét és a nyugalom életmódja.
Található a Praia Guajiru, Trairi, a The Coral tiszta paradicsoma egy millió négyzetméter gyönyörű homokdűnék, gyönyörű strandok, hideg édesvizek, természetes lagúnák és a trópusi kókusz és pálmaültetvények. Egy üdülőhely, amely szinergiában van a természeti környezetével.
A Coral egy ötcsillagos üdülőhely, amely idilli paradicsomot nyújt a lakók és a nyaralók számára egyaránt. Úgy tervezték, hogy hozzon létre egy közösség falu érzés mellett luxus szállás gyönyörű környezetben, és felajánl egy plethora kényelmi. A helyszíni létesítmények célja szórakoztatás és szórakozás, pihenés és élénkítés.
24 órás portaszolgálat és teljes körű portaszolgálat áll majd rendelkezésre a szolgáltatások széles skálájához, mint például a reptéri transzferek, autókölcsönzés, hajókirándulások, helyszíni sporttevékenységek, kirándulások és egyéb turisztikai látványosságok.
A helyszíni kiskereskedelmi kényelem segíteni fogja a helyszíni életet, és támogathatja a közösségi környezetet, hogy élvezhesse szomszédaival, barátaival és családjával. A lakossági kényelem friss helyi termékeket és alapanyagokat biztosít, míg a pékség és a kávézó sarok szociális találkozóhelyet biztosítanak. A Wi-Fi az egész üdülőhelyen elérhető.
A Coral üdülőhely öt közösségre oszlik, amelyek mindegyike kihasználja saját egyedi táját, terepét, látványát és a kényelem elérését. Az exkluzív ingatlanok közé tartozik a tengerparti privát villák, az Atlanti-óceánra néző lakások, a trópusi ültetvények eldugott házai, magasan elhelyezkedő ingatlanok, kilátást nyújtó kilátások és kilátást nyújtanak a természetes lagúna érintetlen szépségére.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB