Eladás Villa, Praia das Fontes, Fortaleza, Brazília, Avv. Assis Moreira #1316 Praia das Fontes, Beberibe, Ceará, Brazil

Eladás - Cod. 36257

  • Tipus: Villa
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: Excellent

Ezt Villa du Vento-nak vagy a Wind Villa-nak hívják. Egy kényelmes és napos ház, szinte minden nap pezsgő szellővel ... és gyönyörű kilátással a tengerre. Fogalma sincs ... Ez egy sziklán ül, a lépcsőn pedig a tengerpartra vezet, és a saját medencéjére, a bájos kertre és a tengerpartra néz. Természetesen az egyik legszebb tereprendezés, az emberek azt mondják, és egyben a Ceará egyik leglátogatottabb strandja, a Praia de Morro Branco mellett található, de még ebben a részben magán és csendesnek tekinthető. Az állam fővárosa, Fortaleza mintegy 90 percre található, ahol megtalálhatja bármit, amit akar és szüksége van, és 90 percre egy másik gyönyörű strandtól, a Canoa Quebrada-tól. Nem fogod elveszíteni ezt a lehetőséget, hogy egy ilyen szép és romantikus házat, mint ez.

Nagyon nagy 200 négyzetméteres, és 4 hálószobából áll, melyek közül 3 az óceánra néző; 4 fürdőszoba, 1 garázs (melyet egy másik hálószobába lehet vinni), egy nagy nappali, konyha, háztartási helyiségek (egy hálószoba, fürdőszoba és konyhasarok), és természetesen egy terasz és egy BBQ terület, amit szeretünk eltölteni .. A villa egy mellékutcán található, 2 másik villával, melyeket a tiszteletteljes és csendes szomszédok tulajdonítanak.

A Villa du Vento tökéletes hely a családok, párok, kite-szurkolók, sportolók és baráti társaságok számára, akik brazíliai időt, nyaralást vagy brazíliai befektetést igényelnek, olyan emberek, akik néhány brazil napot, élelmet, tengeri és boldog embereket szeretnének élvezni. 12 éve élveztük ezt a békés és gyönyörű hangulatot, az óceán hullámainak legnagyobb részét a sziklánk alatt, és nagyon jól éreztük magunkat ... most másoknak fontos célok vannak az életben, és nincs időnk arra, és ezért eldöntöttük, hogy eladjuk ... úgyhogy ha több képre van szüksége, tudassa velem. Küldhetem őket e-mailben vagy a WhatsApp-ban. Menjen el egy látogatást / Találkozzon. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogod.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB