Eladás Villa, Paracuru, Ceará, Brazília, Avenida Geraldo Ciriaco 851

Eladás - Cod. 35800

  • Tipus: Villa
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 21
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: New building

Brazíliában eladó medencével, kerttel és 8 házikóval rendelkező villa. TÖKÉLETES

Szuper lehetőség Brazíliában, Paracuru-ban, egy csendes városban az Atlanti-óceánon, amely a világ minden tájáról híres, hogy az egyik legjobb hely a Kitesurfing számára. Itt, ahol tavasszal 365 nap van, eladom a medencével rendelkező nyolc villamat és a jelenleg 8 vendégházként használt faházat, amelyeket egy hatalmas parkosított kertbe merítünk, növényekkel, virágokkal és trópusi gyümölcsökkel. A földterület 3000 négyzetméter nagyságrendű, rendszeresen nyilvántartásba veszi a földhivatalban, ezért rendelkezik a „matricola” -kal vagy a föld vagy ház megvásárlásához nélkülözhetetlen dokumentummal Brazíliában (lásd a fényképet).

A főbejáratból motoros ajtóval lépve áthalad az első trópusi növények által lakott nagy kerttel, és megérkezik a főházba. A ház mérete 250 négyzetméter, az egész földszinti, földrajzilag keleti térségnek van kitéve, hogy egész nap folyamatosan fújja a tengertől fújó szélben. Ez lehetővé teszi a ház nagyon kellemes, természetes szellőzését éjjel-nappal. A házban 3 lakosztály található (hálószoba saját fürdőszobával), egy nagy nappali, egy konyha, egy mosókonyha hátul és egy hatalmas veranda, amely összeköti a házat a medencével.
A társalgó és a lakosztályok a verandával és a medencével kommunikálhatnak a nagy faajtók / -ablakokon keresztül, amelyek úgy nyílnak meg, mint egy könyv, és gyönyörű nyílt térhatást, egyedi és hangulatos környezetet teremtenek. A veranda alatt van egy nagyon jól felszerelt grill sarok is.

A medence a ház verandája előtt található, és 100 000 liter vizet képes elfoglalni. A méretek 6 méter x 12 méter, állandó mélységük 1,50 méter. A medence éjszakai megvilágításra világít, motoros vízszűrő rendszerrel rendelkezik. Medence melletti konyhát hoztak létre egy grillel, amelyet jelenleg a faházakban tartózkodó vendégek számára tartanak fenn. Ez a kis szerkezet teljesen független a háztól, és rendelkezik szociális fürdőszobával.

A faházak száma 8, és jelenleg ezeket a szálláshelyeket Európa minden tájáról érkező turistáknak bérelik, akik Paracurun érkeznek, hogy kitesurfáljon. Minden faház mérete kb. 30 négyzetméter, összesen körülbelül 240 négyzetméter, mindegyik külön bejárattal, saját verandával, saját fürdőszobával, kétágyas hálószobával rendelkezik. Néhányuk légkondicionálóval, mások mennyezeti ventilátorokkal rendelkezik, a felületek egyszerűek, de minőségesek, és fő jellemzőjük a kényelem. Megerősítést talál arról, amit elmondtak az online vélemények, amelyeket ügyfeleink hagytak panziónkra.

Az ingatlanban 2 mély kút található, amelyek elegendőek a napi vízszükséglethez egész évben, 3 különálló vezeték (az egyik a házhoz, a másik a házakhoz), hogy elkerüljék a hálózat túlterhelését az azt követő áramszünettel, 3 hidraulikus vezeték (egy a a ház, az egyik a medencére, a többi a faházakra). A föld utolsó részén van egy második bejáratunk is. A föld határfalai körülbelül 2,50 méter magasak, és van egy legújabb generációs videómegfigyelő rendszer 10 infravörös HD videokamerával.

A ház Paracuru egyik legfontosabb utcáján található (tehát nincs másodlagos út vagy utca sötétben), a környék nagyon csendes és mindig jól szellőző, a központ és a strandok mindössze 5 perc alatt elérhetők autóval, és ez nagyszerű értékét, mivel az éjszaka közepén nem könnyű aludni a végtelen partik vagy a hangos események zavart miatt, még ebben az esetben is az ügyfelek áttekintései magukért beszélnek.

A nevem Carlo, én vagyok a tulajdonos, ügynökök vagy közvetítők nélkül árulok, és bármilyen kérdéssel kapcsolatba léphetsz.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB