Eladás Hotel, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Brazília, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

Eladás - Cod. 30335

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 11000 m²
  • Szobák száma: 8 rooms / 6 bathroom
  • Emelet: 2 one-story building

Befektetési lehetőség a Praia de Itamambuca, Brazília - 3 óra Sao Paulo és 4,5 óra a Rio de Janeiro. Ez jelenleg működik, mint egy szálló / pousada: az egyik épületben 4 apartman, valamint egy második épület 2 hálószoba, 2 további fürdőszoba és 2 konyha. Van összesen 18 ággyal, és minden berendezése tartalmazza. Az ingatlan tartalmaz új elektromos vezetékek, új víztisztító rendszer, és egy jól / szivattyú 3000 liter víz tárolására.

Maga az ingatlan több mint 11.000 négyzetméter. M, és tartalmazza atlanti esőerdő és saját nyomvonal panorámás kilátás nyílik az egész régió - óceán, sziget, strand, hegyek és erdők. Mi található a hegyoldalban a Vila Lakossági / Kereskedelmi Zóna (ZERT), kevesebb mint 300 méterre a híres Itamambuca Beach surfbreak. Az üzlet teljesen kidolgozott nemzetközi kétnyelvű weboldal (Eng / Port.), Egy étterem vacsora, és napos túra csomagokat. Valamennyi dokumentum annak érdekében, (ritkaság a régióban), a IPTU / INCRA fizetett 2016 és Usucapião hogy hivatalosan jóvá, amely március jogilag lehetővé teszi a banki finanszírozás brazil intézmények.

Praia de Itamambuca olyan régió, amely könnyen hozzáférhető, és exponenciálisan növekszik a turizmus szempontjából. Ez a nemzetközileg híres a természet szerelmeseinek és a szörfösök, mivel ez az egyik legjobb surfbreaks Dél-Amerikában és belül található Parque Estadual Serra do Mar, a legnagyobb sértetlen darab atlanti esőerdő a bolygón.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB