Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Morro de Sao Paulo, Bahia, Brazília, gamboa do morro

Eladás - Cod. 40396

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 570 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

POUSADA ELADÓ Gamboa do Morro – Morro de São Paulo – Bahia
A Gamboa strandra néző Pousada 6 szobás + szomszédos önálló házas, teljesen bútorozott és felszerelt, kiváló állapotú, az egyetlen olasz tulajdonos által az évek során végzett folyamatos karbantartásnak és fejlesztéseknek köszönhetően. A 2012 januárjában felavatott pousada kiváló hírnevet őrzött az online értékesítési csatornákon és a közösségi hálózatokon.
A tulajdonban lévő telek összesen 570 m2 és 3 épületből áll:
A 270 m2-es Pousada 6 saját fürdőszobával rendelkező szobával rendelkezik, melyek a pousada három szintjén vannak elrendezve: a földszinten egy kétágyas szoba kertre néző verandával; az első emeleten 1 háromágyas és 1 négyágyas szoba, mindkettő nagy terasszal és tengerre néző kilátással, valamint 1 kétágyas és 1 háromágyas szoba városra néző kilátással; a második emeleten 1 háromágyas szoba tengerre néző kilátással. Minden szoba berendezése és dekorációja tekintetében személyre szabott, légkondicionálóval, minibárral, TV-vel felszerelt. A földszinten található még egy bejárati helyiség recepcióval, fürdőszoba, konyha és kiszolgáló rész mosodával.
Az építmény a pálmafákkal, fákkal és dísznövényekkel árnyékolt kertre néz, amelyben egy kb. 10 m2-es kis épület található, melyben a bár és a szabadtéri étterem részlegének szentelt konyha található.
A közelmúltban épült kert alsó részében egy 50m2-es loft stílusú családi ház található, mely egy amerikai konyhás nappaliból, fürdőszobából, mezzanine hálószobából és egy nagy gardróbból áll. 2018 januárjában avatták fel, teljes berendezéssel és gépekkel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB