Eladás Építési telek, Lauro de Freitas, Bahia, Brazília, Rua Carlos Conceiçao

Eladás - Cod. 35014

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 5500 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 1

Ingatlanunk 40 km-re található Salvador de Bahia történelmi városától. Mi található a település szélén Lauro de Freitas mindössze 300 méterre a homokos strandtól.

Kis paradicsomunk egy nagy, trópusi 5'000 m2-es kertben található, és egy nagy, 7 szobás, 3 fürdőszobás főépülettel és egy nagy konyhával rendelkezik. valamint 4 szabadon álló vendég bungaló, összesen 7 apartmannal. (17 ágy)

Minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval / WC-vel és függőágy verandával. Minden szoba hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval, kábel TV-vel és Wi-Fi-vel felszerelt.
A teljesen felszerelt 2 hálószobás házban konyha és nagy veranda hívogat hosszabb tartózkodásra.

A kertben sok kókuszpálma van, cajú és mangó fák, valamint számos helyi gyümölcs, mint pl. Carambola, Umbu, Caja, Acerola Pitanga, Jambo, Dende, Banán és Tamarind stb.
A házak kiváló minőségű konstrukcióval rendelkeznek. A falak magas minőségű fát használnak a tetőszerkezethez és a belső munkákhoz.

Ajánlat: parkolóhelyek, svédasztalos reggeli, a strand közelében, nyugalom + természet.
Lehetőségek: városnézés Salvador de Bahia (Pelourinho), közeli tengeri teknős állomások (Arembepe + Praia de Forte), strand tevékenységek, mint szörfözés és sárkánytúrák, horgászat, úszás és séta a strandon stb.

Búvárkodás: Labdarúgó-mérkőzések a Világkupa-arénában, utcai karnevál Salvadorban, valamint helyi kulturális rendezvények a közeli Vilas do Atlantico központban (02 km) számos bárok, éttermek és bevásárlásokkal.

Különleges: A közeli Vilas do Atlantico kerületben számos magán klinikán és fogorvosi műtéten dolgoznak, amelyek nemzetközi színvonalúak és jó ár / minőségük / minőségük miatt használatosak, egyre több európai, aki kezelésekre érkezik ,

Opciók: A nyugdíj meglévő infrastruktúrája klinika, nyugdíjas központ vagy magániskola működtetésére is alkalmas. A földárak ebben az exkluzív helyen meglehetősen magasak, hiszen akár 12 emeletre is lehet építeni a telken. Ez ideális lenne egy nagyobb szálloda vagy apartmanház befektetőjének.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB