Eladás Villa, Tamandaré, Pernambuco, Brazília, Rua Carneiro Pessoa 490

Eladás - Cod. 28275

  • Tipus: Villa
  • Terület: 163 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Vad és szép, így a strand Carneiros tartják az egyik legszebb strandok Brazíliában. Mindössze 110 km-re Recife egy zöld paradicsom, kristály tiszta és meleg víz minden évszakban.
Ebben a forgatókönyvben épül majd az Eco Resort Carneiros, a projekt minőségi szabványainak legrangosabb cég Pernambucói Building.

a Projekt
Az Eco Resort Carneiros áll apartmanok és bungalók egy szerkezet teljes kikapcsolódás: vízi park, étterem, mini futballpálya, teniszpálya, játékterem, edzőterem, ínyenc tér, helipad, ház eszközöket és szolgáltatásokat, és gyerek klub.
A Bungalow Beach lesz a felülete 163m² növények két lehetősége van:
3 lakosztály 1 kétszemélyes hálószoba, erkély és 1 váltvaforgató, étkező / nappali, konyha, fürdőszoba, saját medence, fa padló.

Azok, akik ismerik a Carneiros strand, a déli parton Pernambuco, tisztában van a nyugalmat a tenger egy hosszú csík, fehér homok, ideális úszás a tengerben, és azok számára, akik szeretik a vízi sportok.

Januárjában a jövő év, kezdődik a beillesztés munkát ebben a forgatókönyvben a L'Eco Resort Carneiros. A projekt, amely kész lesz 2018-ban található és a tenger. Ez áll a 37 darabot, 163,2 négyzetméteres apartmanok és bungalók.

Telepített területe 13.000 négyzetméter, és 320 négyzetméter a homokos csík, az Eco Resort Carneiros lesz egy helikopter és három lehetőséget kínál: Beach Bungalow Bungalow Hill és apartmanok. Minden növénynek egynél több növény opciót.
A bungaló Beach 163 nm-es, saját medencével, terasz, erkély, kamra, konyha és növényi opciók három lakosztállyal (vagy anélkül WC).
A bungaló Hill 132 négyzetméteres, két hálószoba, fürdőszoba, nappali, étkező, konyha és saját medencével.
Az apartmanok négy növény közül: Normál (37 nm és 42 nm), fürdőszoba, konyha és erkély; Dupla 75 négyzetméteres nappali, fürdőszoba, konyha és erkély; és a Double Manor (93 m²), két hálószoba és egy lakosztály, nappali, fürdőszoba, konyha és erkély ínyenc ételeket, ára kezdve € 49,000.00.
Mindez a közepén egy hatalmas üdülőterületen. Az Eco Resort Carneiros tartalmazza mini focipálya, vízi park, fitness és játékterem, étterem és egyéb szolgáltatások. "A projekt lehet használni, mint nyaralók, vagy mint egy befektetés."

* Kérje a videó projekt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB