Eladás Villa, Sorocaba, São Paulo, Brazília, rua onofre claro 119

Eladás - Cod. 31093

  • Tipus: Villa
  • Terület: 412 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

PRIVÁT ELADÓ (nincs hivatal) villa található egy zárt üdülőhely 24 órás portaszolgálat.
A ház épül telken 700 négyzetméteres épült kétszintes (412 négyzetméter belső) a következőkből áll: előszoba, TV szoba otthon meleg levegő színház / hideg, nagy kétágyas szoba szoba relaxációs terület, fedett kerti vacsorázni terület, szalon parketta kandallóval, pince és borkóstoló terület, tele konyha sziget és étkező, három hálószoba suite (szoba saját fürdőszobával), egy hálószobát, gardrób és fürdőszoba pezsgőfürdővel és dupla zuhanyzóval, egy negyedik hálószoba csatolt fürdőszoba, iroda fürdőszoba. Minden szoba szekrénnyel és minden fürdőszobában egy tágas zuhanyzóval. Nagy mosókonyha és kamra berendezve.
KÜLSŐ: garázs 6 autó, köztük 2 fedett, fedett veranda, 40 négyzetméteres előtt egy medence készült 45 köbméter cserép 6 hidromasszázs fúvókák, vízesés, felszerelt motor filter, ínyenc tér 60 négyzetméteres fedett sütő a Lenha, Grill, konyha és étkező egy zuhanyzós fürdőszoba. nedves szauna szomszédos csempézett körkörös zuhany. Japán fürdő kívülről fények színterápiás. Kert, 13 birodalmi pálmák és más típusú növények virágok pavilonban.
A ház fel van szerelve a napenergia üzem melegvíz minden fürdőszobában és a konyhában.
Az üdülőhely rendezett 24 órás portaszolgálat és biztonsági rendszer kamerák, a telek kb 10km kerületű belső természetes tó, a szálloda 3 teniszpálya salakos, 1 foci, foci 1 fűben, 1 sportközpontban kosárlabda, röplabda, labdarúgás, 1 pálya a homokban, a klubház étterem és bár medence felnőttek és gyermekek, terület fitness gépek. Az üdülőhely részét képezi a optikai internet vonal, a lakás ára körülbelül 210 € havonta. ház adó (IPTU megfelelő a IMU) 686 € évente.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB