Eladás Villa, Natal, Rio Grande do Norte, Brazília, Maracajau

Eladás - Cod. 27193

  • Tipus: Villa
  • Terület: 5000 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

A VILLA

Ez exquisit szállodában 6-suite szoba és leül egy hatalmas 5000m2 csak 100mts látványos tengerparti szakaszon smaragd kék vize az Atlanti-óceán. Ez egy varázslatos hely a lazításra, ahonnan a teljes magány és a kép tökéletes táj buja környező trópusi növényzet. A kúriát tervezte és építette egy francia építész 2007-ben a legjobb minőségű anyagokból, beleértve gránit / márvány felületek, szilárd hardwooden szerelvények / keretek, beton lángolt padló és behúzható ajtó. A hatás egyszerre fényűző és nagyon sophisiticated. A földszinten ad otthont egy pazar nyílt tervezett nappali / étkező, amely megnyitja a fedélzetre, és 20mt hossza pool / kertbe. A fő épület tartalmaz 4-suite bedrooms.3 emeleti része látható a nagy erkély A hálószobába található földszinti gardróbbal / beltéri / kültéri zuhanyzók és nyílik a medence / bár.

A ház fürdött a természetes napfény szép offshore szél, és leül egy makulátlan, parkosított kerttel. Más funkciók közé tartozik kábel internet, légkondicionáló, napenergia kazettás energia, cselédek negyedévekben, irodahelyiségek és szabadtéri étkezővel.



A HELY

Maracajau gyakran hasonlítják a karibi és a Tahiti nemzetközi magazinokban, és az egyik legkiemelkedőbb halászfalvak az észak-keleti részén Brazília. A szálloda mindössze az egyenlítőtől délre a lenyűgöző partján, 55kms északra Natal fővárosában, Rio Grande do Norte, egy helyen az úgynevezett "City of Sun". Natal élvezi 360 napsütéses nap egy évben az átlagos hőmérséklet 28 Celsius fok.

Ha keres egy felsőkategóriás ingatlanok trópusi szépség, tengerparti pompa és sok a béke és nyugalom, ez egészen biztosan a helyszínen! Az ingatlan jelenleg különleges ajánlat áron 350.000 euró.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB