Eladás Villa, Balneario Rincao, Santa Catarina, Brazília, Lagoa dos Esteves

Eladás - Cod. 30124

  • Tipus: Villa
  • Terület: 684 m²
  • Szobák száma: 5 + 1
  • Emelet: 3 piani

Található egy kiváltságos helyen, egy domb tetején, kilátással az óceánra 180 °, ez az egyedülálló konstrukció, a vonal és a futurisztikus néz ki, mint egy tökéletes reprezentatív villa.
Szerelve egy helikopter-leszállóhely a "nagy terasz, dupla garázs, hat parkolóhely, akkor lehet használni, mint egy luxus otthon, vagy egy tekintélyes vállalati központ. Az 1500 nm-es kert bővíthető akár 3000 négyzetméter, és egy hatalmas medence, üvegfalú, hogy ez a szép ingatlan egész évben.
A fantasztikus projekt, melyet a híres építész Bittencourt, már nemzetközi folyóiratban a kortárs építészet tartalmaz egy futurisztikus szerkezet S, nagy ablakokkal, hogy elrejtse a tartó oszlopokat, és hogy lendületet adjon és könnyedséget az egész, hatalmas teraszok és verandák tengerre néző fehér természetes kőburkolatok lakhatás, teraszok és tornácok, zöld víz természetes kő a medence. A földszinten egy nagy nappali kandallóval, nagy konyha-sziget és étkező lenyűgöző kilátás nyílik a tóra és az óceán Esteves. A stúdió a kisegítő személyzet is rendelkezésre áll, a földszinten. A belső lépcsőház, inspiráló art deco, hiteles esztétikai és építészeti remekmű, ami a 4 felső szobákban, melyek mindegyike fürdők souite, és a felső teraszon egy helikopter. A másik finomítások az egyedülálló villa hagyjuk őket felfedezni személyesen egy Vs. üdvözlő látogatást.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB