Eladás Hotel, Vera Cruz, Bahia, Brazília, BA001 km 21, Tairu, Ilha de Itaparica, Bahia, Brazil

Eladás - Cod. 29182

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 1200 m²
  • Szobák száma: 16
  • Emelet: sono 5 fabricati sul

Four Stars Resort szálloda 14 ezer négyzetméter összterület 16 Suites / Apartmentswith Saját strand, Tenisz, Swimming, Volley, Putting Green (Golf) Parkoló, Club House. Ez 2013 református building.Alma Tropical Resort az egyik legjobb 4 Hotel létező Itaparica-sziget, amely a legnagyobb tengeri sziget Brazília. Nem található a Nord ~ ​​est a Brasil bejáratánál Todos os Santos-öböl partján az Atlanti-óceán az állam Bahia. A sziget csak előtte a város Salvador (10 km-re), és fedezi 146 négyzetkilométer. Két település a szigeten: Vera Cruz és Itaparica. A Itaparica Island 40 kilométernyi tengerpart alkalmas turisták és buja növényzet ..

Itaparica Island érhető 45/50 perc Ferry Boat (ha kell, hogy autót o motorkerékpár) vagy Lancha (hogy hozza csak az utasok) a központ Salvador City. Van egy link a kontinens révén az ősi monumentális Funil híd található a déli oldalon a sziget. Az állam a Bahia és a szövetségi kormány gyalult építése egy új, modern 11,6 kilométeres hidat Salvador és Itaparica észak-est része a sziget.

Alma Tropical Resort található, a déli oldalon a sziget a településen a Tairu a útkereszteződésekben a módját Cacha Pregos, ahol a legjobb strandokat a természetes helye.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB