Eladás Építési telek, Belmonte, Bahia, Brazília, BA-001, Belmonte/Santa Cruz Cabrália, Km 03

Eladás - Cod. 31980

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 2430000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Portugál holding adja fejlesztési terület 243 hektár (600 hold). Lapos topográfia 1600 folyóméter tengerparti található, a Discovery Coast, Dél partvidékét az állam Bahia. A víz és a teljesítmény a helyükön vannak, a három új házak és rengeteg kókusz fák és az Atlanti-erdei növényzet. Az ingatlan teljesen falú, kivéve a tengerparti.
Egy órányi autóútra a nemzetközi repülőtér Porto Seguro (66km), és 3 km-re a legközelebbi város, Belmonte. A föld feszítőzóna a turizmus, városi Extension, meg miután a tanulmányok készítéséhez Városi PDDU Belmonte azzal a lehetőséggel, az épület különböző projektek, beleértve az öko-üdülők, magán társasházak, vegyes használatú fejlesztések stb
Támogatható -nak oszlott legkisebb telek fejlesztésére exkluzív és luxus privát strand előtt öröklakás, boutique hotel, életmód központban. Mivel a mérete és jellemzői az ingatlan, akkor lehetne használni sokféleképpen, amit a vevő érdeklődését.
Nincsenek típusú zálogjog vagy terhelés alatt az ingatlan, illetve a részesedéssel (címek) a társaság. Ez az eladás a következőket tartalmazza: az eladás a portugál gazdaság (Luso-Brasil SGPS, SA) társaság és az értékesítés a brazil holding (Lusobrasil Empreendimentos, Ltda) és az ingatlan minden létező infrastruktúra és környezeti tanulmányok befejezése.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB